"Dikke taart"
van Lisette ![](images/Taart%20van%20Lisette.JPG)
Benodigdheden cake:
Home Made Kruidcake
Dr.Oetker notenmix
AH Excellent gedroogde rode
vruchten met cranberry's
Honig Cake met chocoladetwist
2 eieren
75 gram margarine
Rond bakblik
Benodigdheden vulling:
250 gram mascarpone
250 gram slagroom
Witte basterdsuiker
Walnoten
Pijnboompitjes
Maak van beide cakemixen de helft
klaar.
"Haksel" de rode vruchtjes.
Voeg aan het kruidcake deeg de rode vruchtjes en de notenmix
toe.
Spatel het kruidcake-deeg door het chocoladecake-deeg.
Doe dit in een rond bakblik.
60 minuten op 180°C in de oven.
Ondertussen slagroom kloppen.
Mascarpone en witte basterdsuiker (naar smaak) met vork mengen.
Walnoten heel even hakken.
Pijnboomtpitjes toevoegen en daarna nog eens heel kort hakken.
(Je moet wel kunnen zien wat voor noten het zijn!)
Noten door mascarpone scheppen.
Slagroom door mengsel spatelen.
Cake laten afkoelen.
Snijd de cake in drie lagen.
Verdeel de vulling over de onderste twee twee lagen.
Bestrooi de bovenkant van de taart met poedersuiker.
Smakelijk!!